Mobbing, bossing a šikana na pracovišti - Blažková, Martina (2008)
Práce se zabývá deformovanými sociálními vztahy na pracovišti. Předmětem studie je konkrétní výskyt mobbingových a bossingových aktivit. Cílem práce je popsat celou záležitost, proniknout k jádru problému, odhalit příčiny a pochybení jednotlivých aktérú a objasnit důvody mobberova postupu. V závěru jsou též navržena určitá opatření