Mobbing, bossing a šikana na pracovišti - Blažková, Martina; Králová, Tereza, 1978-; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá deformovanými sociálními vztahy na pracovišti. Předmětem studie je konkrétní výskyt mobbingových a bossingových aktivit. Cílem práce je popsat celou záležitost, proniknout k jádru problému, odhalit příčiny a pochybení jednotlivých aktérú a objasnit důvody mobberova postupu. V závěru jsou též navržena určitá opatření
Vedoucí práce: Tereza Francová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; deformace; šikana; mobbing; bakalářské práce; deformations (mechanics); bullying; mobbing; bachelor's theses