Finanční analýza podniku Plzenský Prazdroj a.s. a jeho porovnání s největšími pivovary v ČR - Berezina, Anastasiya; Bardún, Adam, 1980-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Celkové hodnocení podniku s finančního hlediska, jeho porovnání s jeho konkurenti, zkoumání podle roznamitých ukazatelů
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses