Ekonomika Spojeného království Velké Británie a Severního Irska na počátku 3. tisíciletí: pozitiva, problémy, perspektivy - Šmahlíková, Eva; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem práce je zhodnotit současný stav ekonomiky Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. První část práce tvoří analýza hlavních makroekonomických ukazatelů a zahraničních ekonomických vztahů. Druhá část se zabývá dopady současné hypoteční krize USA na Velkou Británii
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses