Ekonomické vztahy mezi Izraelí a arabskými státy - Poledníková, Michaela; Němečková, Tereza, 1979-; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce pojednává o spolupráci Izraele a jejích arabských sousedů. První část je věnována postavení Izraele v regionu a arabskému bojkotu. Druhá část se soustředí na vztahy a spolupráci Izraele jednotlivě s Egyptem, Jordánskem a Palestinskou samosprávou
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Egypt; Izrael; Palestina; bakalářské práce; Egypt; Israel; Palestine; bachelor's theses