Efektivnost a účelnost dotačních prostředků ze strukturálních fondů - Dytrich, Jakub; Wokoun, René, 1953-; Lukáčová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
V práci jsou nejprve popsány podstatné náležitosti z oblasti organizace strukturálních fondů a podrobněji popsány operační programy včetně jednotlivých alokací a prioritních os. Následně jsou rozepsány některé hlavní problémy systému čerpání finančních prostředků a faktické problémy nastavení žádostí o podporu. V poslední části práce jsou vylíčena a shrnuta možná řešení problémů zmíněných v předchozích částech
Vedoucí práce: Irena Šulcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejná správa a regionální ekonomika [obor bakal. práce]; strukturální fondy; bakalářské práce; structural funds; bachelor's theses