Finanční analýza podniku STS Olbramovice, s. r. o. - Cihlářová, Aneta (2008)
Bakalářská práce na téma Finanční analýza společnosti STS Olbramovice, s. r. o. si klade za cíl teoreticky vysvětlit zvolený metodologický aparát při zpracování finanční analýzy a následně tuto teorii uvést do praxe u analyzovaného podniku. Praktická část finanční analýzy vychází z účetních výkazů společnosti za období 2004 až 2006 a jejím hlavním cílem je zhodnotit finanční stav podniku STS Olbramovice, s. r. o