Finanční analýza podniku STS Olbramovice, s. r. o. - Cihlářová, Aneta; Neumaierová, Inka, 1960-; Hlaváček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce na téma Finanční analýza společnosti STS Olbramovice, s. r. o. si klade za cíl teoreticky vysvětlit zvolený metodologický aparát při zpracování finanční analýzy a následně tuto teorii uvést do praxe u analyzovaného podniku. Praktická část finanční analýzy vychází z účetních výkazů společnosti za období 2004 až 2006 a jejím hlavním cílem je zhodnotit finanční stav podniku STS Olbramovice, s. r. o
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses