Analýza a návrh změn internetové propagace firmy Mlékárna Olešnice, RMD - Hlaváček, Vladimír; Johnová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem této práce je navrhnout případné úpravy v propagaci firmy Mlékárna Olešnice, RMD na internetu. Nejprve se tato bakalářská práce zabývá standardními způsoby propagace firem na internetu. Popisuje praktiky marketingu zaměřeného na vyhledávače (tzv. SEM – Search Engine Marketing), tedy optimalizace stránek pro vyhledávače (SEO – Search Engine Optimization) a kampaně „Plať za proklik“ (PPC – Pay per click). Obě metody jsou vysvětleny a doplněny o další aspekt SEM – sledování efektivity. Všechny tyto části jsou prakticky popsány na internetové propagaci firmy Mlékárna Olešnice, RMD
Vedoucí práce: Radka Johnová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses