Francouzská ekonomika na počátku 3. tisíciletí: pozitiva, problémy a perspektivy - Mašková, Petra; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Stručná charakteristika současné francouzské ekonomiky a její postavení v EU. Zhodnocení silných a slabých stránek ekonomiky a možných perspektiv a hrozeb do budoucna pomocí SWOT analýzy
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses