Návrh komunikační strategie Institutu rozvoje podnikání - Kešner, Martin (2008)
Hlavním cílem diplomové práce je navrhnout základní prvky komunikační strategie vznikajícího Institutu rozvoje podnikání. Především jasné stanovení poslání společnosti a její vize. Podstatná je příprava koncepce manuálu jednotného vizuální stylu, navržení loga společnosti a dalších prvků firemního stylu. Stručný manuál upraví pravidla pro používání značky. Práce si klade za cíl vymezit proces komunikace s jednotlivými relevantními cílovými skupinami a určit zásady práce s médii, která v dnešní době mají značný vliv na fungování podniku