Finanční plánování a finanční analýza v AIESEC - Quittek, Radim (2008)
Bakalářská práce popisuje inovovaný systém finančního plánování a finanční analýzy v AIESEC. Celý systém je nejprve teoreticky popsán. Závěr práce je následně věnován aplikaci tohoto systému na fiktivní pobočku AIESEC s cílem ukázat, jak systém bude vypadat v praxi