Finanční plánování a finanční analýza v AIESEC - Quittek, Radim; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce popisuje inovovaný systém finančního plánování a finanční analýzy v AIESEC. Celý systém je nejprve teoreticky popsán. Závěr práce je následně věnován aplikaci tohoto systému na fiktivní pobočku AIESEC s cílem ukázat, jak systém bude vypadat v praxi
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; analýza; finanční plánování; bakalářské práce; analysis; financial planning; bachelor's theses