Přístup Chile k regionální ekonomické integraci - Škodová, Eva (2008)
Práce se zabývá členstvím Chile v regionálních a transregionálních integracích, zejména zkoumá dopad uzavřených obchodních dohod na vývoj zahraničního obchodu. První kapitola je věnována stručné charakteristice Chile, zapojení států do multilaterálních ekonomických organizací a analýze chilského zahraničního obchodu. Další dvě kapitoly jsou zaměřeny na platné a připravované obchodní dohody s různými státy a seskupeními. Jedná se o integrace bilaterální i multilaterální. V závěru jsou nastíněny perspektivy dalšího zapojování Chile do integračních tendencí