Přístup Chile k regionální ekonomické integraci - Škodová, Eva; Hnát, Pavel, 1981-; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá členstvím Chile v regionálních a transregionálních integracích, zejména zkoumá dopad uzavřených obchodních dohod na vývoj zahraničního obchodu. První kapitola je věnována stručné charakteristice Chile, zapojení států do multilaterálních ekonomických organizací a analýze chilského zahraničního obchodu. Další dvě kapitoly jsou zaměřeny na platné a připravované obchodní dohody s různými státy a seskupeními. Jedná se o integrace bilaterální i multilaterální. V závěru jsou nastíněny perspektivy dalšího zapojování Chile do integračních tendencí
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses