Postavení žen a mužů v managementu podniku - Šefčíková, Jana (2008)
Hlavním cílem této práce je komparace mužů a žen manažerů z hlediska jejich způsobilosti a vhodnosti. Tedy jedná se o potvrzení či vyvrácení hypotézy o vhodnosti a způsobilosti žen uplatnit se v manažerské sféře