Zahraniční rozvojová spolupráce mezi Českou republikou a Vietnamem - Perglerová, Eva; Němečková, Tereza, 1979-; Harmáček, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá vývojem vzájemných vztahů mezi Českou republikou a Vietnamem od jejich počátku po současnost, s důrazem na rozvojovou spolupráci. První část je zaměřena na vývoj obchodní spolupráce obou zemí, druhá část se soustředí na rozvojovou spolupráci a třetí část zachycuje průběh jednoho současného českého rozvojového projektu ve Vietnamu
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Vietnam; bakalářské práce; Vietnam; bachelor's theses