Vybrané problémy dopravních sítí Prahy - Veselý, Ondřej (2008)
Práce se zabývá třemi vybranými problémy souvisejícími s dopravou v Praze. Jedná se o problematiku prodloužení metra z Dejvic do Ruzyně, obměnu tramvají a vandalismu v prostředcích hromadné přepravy osob