Vybrané problémy dopravních sítí Prahy - Veselý, Ondřej; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá třemi vybranými problémy souvisejícími s dopravou v Praze. Jedná se o problematiku prodloužení metra z Dejvic do Ruzyně, obměnu tramvají a vandalismu v prostředcích hromadné přepravy osob
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; dopravní sítě; metro; tramvaje; vandalismus; bakalářské práce; transportation networks; subway; trolley cars; vandalism; bachelor's theses