Ekologická politika EU: vývoj, současnost, problémy - Salátová, Iva; Jeníček, Vladimír, 1932-; Vondrušková, Barbora, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce je zaměřena na ekologickou politiku v Evropské unii. Stručně charakterizuje globální problémy, přibližuje globální problém environmentální a možnosti jeho řešení. Vedle ekologické politiky EU se zabývá také ekologickou politikou v ČR
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses