Čína: ekonomický růst a jeho vliv na životní prostředí - Kadlecová, Tereza; Adamcová, Lenka; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Obsahem bakalářské práce je stručný nástin ekonomického vývoje Čínské lidové republiky se zaměřením na strukturální změny a zahraniční obchod a jejich souvislost se stavem životního prostředí Číny. Pozornost je věnována také populačnímu vývoji. Podrobně jsou rozebrány hlavní problémy čínského životního prostředí a jejich důsledky pro obyvatelstvo země. Zmíněny jsou také vládní snahy o řešení těchto problémů a vývoj čínské legislativy v oblasti životního prostředí
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses