Strukturální fondy Evropské unie se zaměřením na Středočeský kraj - Kocurková, Pavlína; Abrhám, Josef; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce vyhodnocuje systém implementace prostředků politiky soudržnosti EU a možnosti čerpání dotací v prostředí Středočeského kraje. První kapitola charakterizuje podstatu regionální a strukturální politiky EU. Druhá kapitola se věnuje problematice dotace a průběhu dotačního řízení. Poslední kapitola analyzuje situaci ve Středočeském kraji z hlediska úspěšnosti čerpání peněz z evropských fondů a uvádí ukázku konkrétního projektu
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses