Analýza kolektivního vyjednávání a kolektivní smlouvy - Stará, Zuzana (2008)
Bakalářská práce pojednává o rozboru kolektivního vyjednávání a kolektivní smlouvy nejprve z teoretického hlediska a dále se zaměřuje na praktické zkoumání ve společnosti GCE, s.r.o. V teoretické části práce jsou specifikovány a charakterizovány klíčové oblasti problematiky kolektivního vyjednávání a kolektivní smlouvy vůbec. Praktická část analyzuje pomocí těchto tématických celků konkrétní skutečnosti a jevy ve společnosti GCE, s.r.o., kde působí příslušná odborová organizace