Analýza kolektivního vyjednávání a kolektivní smlouvy - Stará, Zuzana; Šikýř, Martin, 1974-; Růžička, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce pojednává o rozboru kolektivního vyjednávání a kolektivní smlouvy nejprve z teoretického hlediska a dále se zaměřuje na praktické zkoumání ve společnosti GCE, s.r.o. V teoretické části práce jsou specifikovány a charakterizovány klíčové oblasti problematiky kolektivního vyjednávání a kolektivní smlouvy vůbec. Praktická část analyzuje pomocí těchto tématických celků konkrétní skutečnosti a jevy ve společnosti GCE, s.r.o., kde působí příslušná odborová organizace
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses