Změny dopravní infrastruktury Moskvy po pádu Sovětského Svazu - Burenkova, Ksenia; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje změny dopravní infrastruktury hlavního města Ruské Federace po pádu SSSR a problémy, se kterými se dopravní systém potýkal. Zároveň nastíňuje možné perspektivy rozvoje
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; dopravní infrastruktura; městská doprava; bakalářské práce; transport infrastructure; urban transportation; bachelor's theses