Organizace železniční dopravy ve Velké Británii. - Chládek, Vítězslav; Zelený, Lubomír; Byrtus, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá shrnutím a analýzou vývoje a současného stavu britské železniční dopravy. Je v ní rozebráno formování britských železnic od období druhé světové války až po současnost. Pozornost je také zaměřena na současnou situaci s důrazem na vlastníka železniční infrastruktury a na sdružení společností provozujících vlakovou dopravu. V závěru je také věnován prostor železnicím jako celku v rámci evropské dopravní politiky a aktuální legislativě
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses