Prístupy vybraných štátov Latinskej Ameriky k ekonomickej integrácii s USA - Gáborová, Miroslava; Hnát, Pavel, 1981-; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práca hodnotí prístupy štátov Latinskej Ameriky - Mexika, Chile, štátov Strednej Ameriky v zoskupení CAFTA-DR, Brazílie, Argentíny a Venezuely - podľa miery integrácie s USA, popisuje uzavreté bilaterálne dohody, vytvorené zoskupenia alebo dôvody na odmietanie integrácie. Približuje obchodnú politiku a jej vývoj, teritoriálnu a komoditnú štruktúru a vzťah jednotlivých štátov k USA. Štáty sú rozdelené do skupín podľa skúsenosti s integráciou s USA
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses