Problematika využití nemovitého majetku církví z hlediska ekonomizace památkového fondu regionu - Kouba, Vojtěch, 1983- (2008)
Práce je zaměřena na ekonomizaci nemovitého majetku církví. Vychází z typologizace církevního majetku, jeho roli v jednotlivých historických obdobích a jeho památkové hodnoty. Věnuje se formám jeho využití v dnešním ekonomickém prostředí a v budoucnu. Práce je zaměřena regionálně, na území Plzeňského kraje