Problematika využití nemovitého majetku církví z hlediska ekonomizace památkového fondu regionu - Kouba, Vojtěch, 1983-; Patočka, Jiří, 1951-; Slepička, Alois, 1932-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce je zaměřena na ekonomizaci nemovitého majetku církví. Vychází z typologizace církevního majetku, jeho roli v jednotlivých historických obdobích a jeho památkové hodnoty. Věnuje se formám jeho využití v dnešním ekonomickém prostředí a v budoucnu. Práce je zaměřena regionálně, na území Plzeňského kraje
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; neziskové organizace; regionální rozvoj; diplomové práce; nonprofit organizations; regional development; master's theses