Spoločenská zodpovednosť malých a stredných firiem - Polomčáková, Lucia; Džbánková, Zuzana, 1967-; Dušková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou spoločensky zodpovedného podnikania. Úvodná časť podáva stručný prehľad historického vývoja CSR a vývoja definície spoločensky zodpovedného podnikania. Ďalšie časti pojednávajú o faktoroch ovplyvňujúcich zapojenie firmy do CSR, o normách súvisiacich so spoločensky zodpovedným podnikaním, vykresľujú situáciu v niektorých krajinách Európy. Prípadová štúdia je projektom navrhujúcim spôsob a postup zapojenia fiktívnej malej firmy do koncepcie CSR
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; etika; bakalářské práce; ethics; bachelor's theses