Finanční analýza podniku - Špína, Filip; Kislingerová, Eva, 1950-; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Komplexní finančí analýza podniku "Architekt Král" v letech 2004-2006 a jeho právního nástupce spoloečnosti "Král Interiér, s.r.o." v roce 2007
Vedoucí práce: Martina Kršková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses