Analýza rozvoje podnikání mikropodniku v podmínkách maloměsta - Štědrová, Zlata; Vojík, Vladimír, 1944-; Černá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Obsahem práce je charakterizování podniku Elektro - Kutil a města Přelouče, ve kterém podnik působí. Jsou popsány vztahy mezi podnikem a městem. Elektro - Kutil je charakterizován a je popsáno, jak funguje a jaké jsou jeho činnosti. Přelouč je popsána z geografického, historického a kulturního hlediska a jsou zhodnoceny aktivity, kterými podporuje nebo brání podnikání podnikatelských subjektů. Závěrem je řečeno, jak dobře se v Přelouči podniká
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses