Firemná kultúra - Štalmachová, Ivana; Džbánková, Zuzana, 1967-; Dušková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Firemná kultúra je dnes vnímaná ako jedna z významných zložiek konkurencieschopnosti podniku a spolu s firemnou stratégiou je dôležitým indikátorom jeho úspešnosti a výkonnosti. Bakalárska práca je rozdelená do dvoch častí. Prvá sa zaoberá firemnou kultúrou zo všeobecného hľadiska. Druhá časť je venovaná porovnaniu japonskej, americkej a českej kultúry, pričom za kritéria porovnania boli zvolené Hofstedeho dimenzie kultúr a gender
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; gender; bakalářské práce; gender; bachelor's theses