Ekonomický vývoj Slovenska po rozdělení ČSFR - Malkovský, Michael; Adámková, Vlasta; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato práce seznamuje s ekonomickým vývojem Slovenska od počátku jeho samostatnosti do roku 2007 na základě vybraných makroekonomických ukazatelů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány hrubému domácímu produktu, inflaci, nezaměstnanosti, veřejným financím a platební bilanci, zhodnocují dosavadní vývoj těchto veličin a seznamují s jeho příčinami. Vybrané kapitoly zároveň také ukazují perspektivy Slovenska z hlediska přijetí eura v roce 2009
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses