Finanční analýza podniku Havi s.r.o. - Kmeťová, Michaela; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem práce je finanční analýza podniku Havi s.r.o. za období pěti let, a to od roku 2003 do roku 2007. Práce je rozdělena na část metodologickou a praktickou. Metodologická část je zaměřena na účel, uživatele a metody finanční analýzy. V praktické části je provedena horizontální a vertikální analýza, analýza pracovního kapitálu a poměrových ukazatelů, jsou aplikovány vybrané bankrotní a bonitní modely a další ekonomické ukazatele. Závěr obsahuje shrnutí dosažených výsledků analýzy
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses