Faktory úspěšnosti neziskových organizací - Sladká, Alena; Vávrová, Hana, 1970-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je vytyčení oblastí, které jsou zásadní pro efektivní fungování neziskové organizace, resp. pro úspěšné naplňování poslání neziskové organizace. Zkoumanými oblastmi se staly faktory ovlivňující činnost občanského sdružení Poradna pro uprchlíky. V závěru práce docházím k názoru, že nejdůležitějším ze zkoumaných faktorů je faktor lidský a zejména potřeba profesionálních a vzdělaných pracovníků
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses