Finanční analýza společnosti Westvaco, s. r. o. - Pešlová, Jana; Cimický, Jan; Chýna, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Westvaco Svitavy, s. r. o. za období 2002-2006 na základě účetních výkazů. Práce je rozdělena na dvě části. Část metodologická blíže popisuje jednotlivé metody a základní principy, které jsou použity při konkrétních výpočtech v praktické části. Ta obsahuje horizontální a vertikální analýzu, bilanční pravidla, analýzu poměrových ukazatelů a pracovního kapitálu, modely finančního zdraví podniku a postavení podniku v rámci oboru. Nejdůležitější poznatky a doporučení jsou srhnuty v závěru práce
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses