Reklama v regionálních podmínkách- Rakovník - Tošnarová, Kristýna; Bártová, Hilda; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem této bakalářské práce je reklama v regionálních podmínkách, konkrétně ve městě Rakovník. Cílem práce je zmapovat možnosti Reklamy a vybrat tu, která se jeví jako nejefektivnější. K tomuto účelu jsem vytvořila dotazník, který se zaměřuje na názory a zkušenosti rakovnických občanů s reklamou
Vedoucí práce: Hilda Bártová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; marketingový výzkum; bakalářské práce; marketing; marketing research; bachelor's theses