Řízení pohledávek - Šošovička, Lukáš; Krauseová, Jaruše, 1944-; Sytárková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje metodiku a procesy řízení pohledávek v podniku. Zaměřuje se v praktické části na podmínky poskytnutí dodavatelského úvěru, konkrétně na dobu splatnosti faktur. Posuzuje se vliv prodloužení doby splatnosti na finanční náklady a rizika spojená s inkasem peněžních prostředků. Výsledkem je návrh metody, jak posuzovat požadavky zákazníků na prodloužení splatnosti dodavatelského úvěru v kterémkoliv podniku
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses