Postavení cestovního ruchu v ekonomice Číny - Kociánová, Petra; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce analyzuje postavení aktivního a pasivního cestovního ruchu v ekonomice Číny a jeho dopady na platební bilanci. Podrobně jsou popsány vlivy dynamického rozvoje cestovního ruchu na rozvoj dopravní, technické a urbanistické infrastruktury. Důraz je kladen na potenciál odvětví cestovního ruchu v Číně v nadcházejících letech
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses