Zobrazování mužů a žen v inzerci českých a německých časopisů - Vrbová, Lucie; Vávra, Oldřich; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zbývá zobrazováním mužů a žen v inzerci českých a německých časopisů a porovnáním výsledků v těchto dvou zemích. Použitá metoda je obsahová analýza. Časopisy byly vybrány Der Spiegel a Týden. V metodické části je popsán proces marketingového výzkumu a obsahová analýza. V praktické části jsou charakteristiky časopisů a zemí, výsledky obsahové analýzy a vyhodnocení hypotéz
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; muži a ženy; Německo; diplomové práce; men and women; Germany; master's theses