Návrh a implementace logovací komponenty newsroomového systému Octopus - Vašák, Michal; Zid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato práce popisuje návrh a vytvoření logovací komponenty pro newsroomový systém Octopus 6. Struktura práce vychází z omezené verze metodiky Agile Unified Process. V první fázi jsou stanoveny požadavky na komponentu a prozkoumána již existující a dostupná řešení logování v jazyce Java. Na konci této části jsou zvoleny nástroje pro fáze další. Ve druhé etapě je poté vytvořen detailní návrh její struktury a formátu výsledných logů. Ve třetí fázi je komponenta naprogramována v jazyce a v této práci představena prostřednictvím zdrojových kódů a několika kapitol blíže popisujících základní části hotového kódu
Vedoucí práce: Norbert Zid
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Java (programovací jazyk); programování; software; bachelor's theses; Java (programming language); programming; software