Postavení Velké Británie v Evropské unii - Kadlecová, Barbora; Steinmetzová, Dana; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá postavením Velké Británie v Evropské unii, hodnotí britský ekonomický a politický vliv v ráci evropského celku se zeměřením na postoj Británie ke klíčovým oblastem evropské integrace, stejně jako k integraci samotné. Hlavní oblastí, na kterou se práce soustředí je vztah Velké Británie ke společné zemědělské politice,k rozpočtu EU a k Evropské měnové unii
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Velká Británie; bakalářské práce; Great Britain; bachelor's theses