Vývoj intranetu společnosti Siemens s.r.o. - Hampelová, Dominika (2008)
Bakalářská práce je zaměřená na intranet společnosti Siemens s.r.o. Zaprvé je v práci souhrn teoretických znalostí z oblasti podnikových informačních systému a jejich následná aplikace na vybranou společnost. Je zde popsán vývoj intranetu společnosti Siemens s.r.o. Dále dochází ke zhodnocení aktuálního stavu podnikového informačního systému. Práce analyzuje systém jak z pohledu uživatele, tak i ze strany editora. Na základě poznatků získaných z dotazníku vyplněného zaměstnanci jsou zde uvedeny návrhy na vylepšení celého systému, a to návrh SMS aplikace, online nástěnky a integrace intranetu celé společnosti. V závěru dochází ke zhodnocení navržených vylepšení a jejich náročnosti na implementaci