Finanční analýza společnosti Ferona, a.s. - Zahradníček, Tomáš (2008)
Cílem mé bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Ferona, a.s. z pohledu externího uživatele na základě údajů a informací z výročních zpráv společnosti za období 2002 - 2006. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, z nichž metodologická se zabývá teoretickou základnou tvorby finanční analýzy a aplikační pak s využitím dat z výročních zpráv a interpretací výsledků jednotlivých ukazatelů a metod finanční analýzy