Finanční analýza společnosti Ferona, a.s. - Zahradníček, Tomáš; Bardún, Adam, 1980-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem mé bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Ferona, a.s. z pohledu externího uživatele na základě údajů a informací z výročních zpráv společnosti za období 2002 - 2006. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, z nichž metodologická se zabývá teoretickou základnou tvorby finanční analýzy a aplikační pak s využitím dat z výročních zpráv a interpretací výsledků jednotlivých ukazatelů a metod finanční analýzy
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses