Plnění Rozvojových cílů tisíciletí v subsaharské Africe - Vaculíková, Michaela; Němečková, Tereza, 1979-; Borgström, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce analyzuje plnění Rozvojových cílů tisíciletí v subsaharské Africe, přičemž popisuje situaci nejen v regionu jako celku, ale také v konkrétních geografických oblastech. Dále se zaměřuje na překážky včasného dosažení cílů a uvádí i některé z nástrojů používaných k jejich odstraňování
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; programy a projekty; bakalářské práce; programs and projects; bachelor's theses