Marketing osobnosti - Šušnyák, Viktor (2008)
Táto práca sa zaoberá problematikou osobných značiek a využitia celebrít v reklame. Cieľom je identifikovať hlavné prvky pôsobiace na image osobnosti a prepojiť závery s možnosťami a rizikom využitia slávnych osobností ako doporučovateľov v reklame. Práca je rozdelená do troch častí. Témou prvej časti je self-marketing a celebrity PR, teda budovanie osobnej značky. Druhá sa zaoberá využitím už vybudovaných osobných značiek pre propagáciu iných produktov. V tretej sú prezentované a analyzované výsledky výskumnej sondy týkajúcej sa desiatich celosvetovo známych celebrít a interpretácia týchto výsledkov v súlade so závermi z prvých dvoch častí