Marketing osobnosti - Šušnyák, Viktor; Koudelka, Jan; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Táto práca sa zaoberá problematikou osobných značiek a využitia celebrít v reklame. Cieľom je identifikovať hlavné prvky pôsobiace na image osobnosti a prepojiť závery s možnosťami a rizikom využitia slávnych osobností ako doporučovateľov v reklame. Práca je rozdelená do troch častí. Témou prvej časti je self-marketing a celebrity PR, teda budovanie osobnej značky. Druhá sa zaoberá využitím už vybudovaných osobných značiek pre propagáciu iných produktov. V tretej sú prezentované a analyzované výsledky výskumnej sondy týkajúcej sa desiatich celosvetovo známych celebrít a interpretácia týchto výsledkov v súlade so závermi z prvých dvoch častí
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses