Obchodní jednání a obchodní aktivity firmy SIWATEC, a. s. v Itálii - Dostálová, Pavla (2008)
Práce pojednává o obchodním jednání mezi českým odběratelem a italským dodavatelem. Součástí je charakteristika všech zainteresovaných společností. Práce je zaměřena na průběh jednání a aspekty, které ovlivňují vyjednávače